Sobre nosaltres

  • Home
  • /
  • Sobre nosaltres

Què és Mosaic?

Som una empresa creada l'any 2006 amb la visió d'aportar els coneixements de l'enginyeria del software al món de les aplicacions web. Un petit equip de consultors, dissenyadors i developers que treballem per aportar el millor als nostres clients.

El món ha canviat molt des dels primers projectes, però ens segueix agradant el mateix: tenir cura dels nostres clients, l'excel·lència tècnica, aportar una manera de fer diferent i mai estar aturats.

Què fem?

Analitzem, planifiquem, dissenyem, desenvolupem i donem suport al teu web. Som especialistes en Symfony (partners oficials des de 2015), Prestashop, Drupal i Moodle. Som moltes coses, si, però cada problema necessita la seva solució.

Per què Mosaic?

Transparència, confiança i enteniment mutu son elements clau quan es crea un projecte per a un client. Ens encanta que la major part dels nostres clients ens hagin arribat del boca a boca, i ens esforcem cada dia perquè continuï sent així.

Ens agrada i ens motiva treballar en equip, crear coses grans, fer projectes que canviïn les organitzacions i que millorin la vida de les persones. És important aconseguir-ho, però la manera de fer-ho és igual o més important.

Es fan servir cookies per maximitzar la vostra experiència. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l'ús.